Serviciile noastre

ArtWall (Outdoor Centre Linia Montana SRL) este prima companie din Moldova specializată în construcția și întreținerea profesională a instalațiilor de escaladat sportiv și pentru divertisment. Împreună cu cel mai mare producător mondial de accesorii pentru pereți de escaladă, compania WALLTOPIA (Bulgaria), vom proiecta și construi pentru dvs, PEREȚI DE ESCALADĂ DE ORICE COMPLEXITATE ȘI PENTRU ORICE DESTINAȚIE, și îl vom dota cu prize pentru cățărat și echipamente de siguranță. Vom avea grijă de instalație, vom proiecta traseele, vom instrui personalul și, de asemenea, vă vom furniza tot echipamentul și accesoriile necesare pentru escaladă.
Design și proiectare
Vom dezvolta și oferi un proiect adaptat la caracteristicile încăperii sau terenului dvs. Instalația o să ocupe în mod eficient spațiul disponibil, o să fie potrivită publicului și, bineînțeles, o să vă placă și prin aspectul exterior.
Fabricare și instalare
Structura de cadru a peretelui de escaladă este realizată din metal sau din lemn. Partea frontală este acoperită cu placaj de lemn sau panouri modulare WALLTOPIA care simulează cu exactitate un relief stâncos. Placajul poate fi vopsit în conformitate cu proiectul de design. Peretele de escaladă este echipat cu prize pentru cățărat, iar  după necesitate, cu puncte de asigurare și covorașe de siguranță.
Serviciul de garanție și consultații
În timpul primului an, peretele dvs. de escaladă va fi în perioada de garanție. Adițional putem să vă oferim informația despre cum să creați trasee cu diferite nivele de complexitate, despre nuanțele organizării asigurării, o să vă recomandăm și o să vă ajutam să achiziționați echipamentul necesar.

Despre perete de escaladă

În timpul dintre expedițiile în munți și antrenamentele pe stânci naturale și alpiniștii își mențin forma și socializează la pereții de escaladă - fie instalații artificiale sau pereți naturali amenajați corespunzător. Mai mult de atât, alpinismul a depășit deja limitele disciplinei pur sportive și a fost adoptat în viața activă de zi cu zi a copiilor și a adulților. Pereții artificiali pot fi acum găsiți în parcuri, cluburi de fitness, centre de divertisment, instituții de învățământ de la grădiniță la universitate, case private, apartamente și camere pentru copii. Datorită prizelor detașabile și variate în formă și mărime - veți obține o mașină de exercițiu multifuncțională, cu o oportunitate de a complica traseul.

Panourile noastre de escaladă

Pereți de alpinism deja existenți și care funcționează. Fii inspirat!

Contacte

Adresa
Bd. Ștefan сel Mare si Sfint 148G (intrarea de la str-la Teatrului) Moldova, Chișinău
Să luați legătura cu noi
E-mail: info@artwall.md Phone: (+373)600-8958-0