Pentru comoditatea dvs. noi vă propunem cîteva modele de tip a panourilor de escaladă:

Acestea sunt deja realizate cu ateniție la detalii și testate. Ele poate fi instalate ca înăuntru, așa și în aer liber. Un mare avantaj este că deși costrucție și mărimi sunt fixe, aveți posibilitate de a modifica foarte ușor trasee, făcînd nivel de dificultate a panoului dvs. mai simplu sau mai complicat.

În caz dacă nu ați găsit dintre modelele standarte perete de escaladă pe care doriți – puteți comanda la noi un proiect individual și noi vom dezvolta o costrucție de escaladă de orice nivel de deficultate.

Panou de escaladă pentru casa „ARCADIA”

Panou de escaladă pentru casa „ARCADIA” – este o construcție de exercițiu multifuncțională, contemporană, modernă și sigură. Prețul e la același nivel ca și prețul unei perete suedez sau complexului sportiv de casă. Numai că panou de escaladă necesită spațiu minim – o perete goală.

Panou reprezintă un plan vertical cu prize detașabile și variate în formă și mărime care imită un relief natural. Panou se instalează în orice loc potrivit în apartament sau casă. Cel mai mare avantaj al panoului de escaladă „ARCADIA” este că pentru ca să începeți antrenamente nu aveți nevoie de nici un echipament sau cunștințele speciale. Perete „ARCADIA” e potrivită pentru orice vîrsta – pentru copii mici și pentru adulți!

Construcție vă permite să modificați (să faceți mai ușor sau mai deficil) tresee în 30 de minute!

Panou de escaladă pentru casa „ARCADIA” este disponibil în trei variante:

Arcadia_1

– panou 2500 * 2500 mm

– 40 de prize

– suprafața de plută

– mat de gimnastică

– livrare și instalare

Preț:  10800 lei

 

 

Arcadia_2

– panou 1200 * 2500 mm

– 20 de prize

– suprafața de plută

– mat de gimnastică

– livrare și instalare

Preț:  4950 lei

 

 

Arcadia_3

– panou 1250 * 2500 mm

– 22 de prize

– suprafața de plută

– mat de gimnastică

– perete suedez 800х2100mm cu un set de echipament de gimnastică

– livrare și instalare

Preț:  8900 lei